Naschoolse opvang

Home / Naschoolse opvang

Kindercentrum De Dwergenhut bied kinderen van vier tot en met twaalf jaar na schooltijd een warme en gezellige omgeving om samen met vriendjes en vriendinnen te spelen of te relaxen in verschillende ruimtes.

Wij halen de kinderen van de verschillende scholen uit de wijk op. De meeste scholen liggen op loop afstand van beide locaties. Indien de school verder weg ligt  worden de kinderen opgehaald met onze bedrijfsauto of met een bus maatschappij. Het halen is altijd onder begeleiding van onze pedagogische medewerkers.

Wanneer de kinderen op de locatie zijn aangekomen bieden wij ze een warme, gezellige en uitdagende omgeving. Zij kunnen samen met hun vriendjes of vriendinnetjes spelen, knutselen of relaxen.

De tijd na school, zie wij als vrije tijd en deze mag een kind invullen zoals hij/zij dat zelf wil, uiteraard wel rekening houdend met de veiligheid van alle andere kinderen. Eigenlijk is voor de medewerkers van  De Dwergenhut niets te gek.

Soms gaan kinderen naar de sportclubs of hebben andere bezigheden na schooltijd. In overleg met ons kunnen de kinderen opgehaald op weg gebracht worden.

Onze visie “laat het kind, kind zij” is in de vorm waarin wij naschoolse opvang aanbieden van zeer grote waarde.

Naschoolse opvang.

Maandag 15:00 – 18:30 uur
Dinsdag 15:00 – 18:30 uur
Woensdag 11:45 – 18:30 uur
Donderdag 15:00 – 18:30 uur
Vrijdag 15:00 – 18:30 uur

“Laat het kind, kind zijn”