De Dwergenhut 2

Home / De Dwergenhut 2

Deze locatie is op loopafstand van de basisscholen De Fontein, Mijlpaal, Maria Montessorie en Waterlelie.

De kinderen van de groepen 1 t/m 3 worden door een pedagogisch medewerker uit de klas gehaald, de andere kinderen komen naar de afgesproken verzamelplaats. Als alle kinderen aanwezig zijn lopen zij onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers naar De Dwergenhut 2.

Het is ook mogelijk dat uw kind zelfstandig vanuit school naar De Dwergenhut komt. Dit kan alleen in overleg met u als ouder en na ondertekening van een “loopdosier”.

 

De Dwergenhut 2  bestaat uit 3 ruimten

De kamer heeft een heerlijke bank. Het is een relaxruimte om samen met vrienden en vriendinnen te praten, schooltje te spelen of gewoon te doen waar je zin in hebt.

De achterste ruimte is verdeeld in tweeën, waarvan een met onder andere een televisie en een x-box, de andere met een voetbaltafel en legotafel.

De voorste ruimte staat vooral in het teken om heerlijk te kunnen koken met het houten keukentje, samen met de jongens en/of meisjes met auto’s of houten blokken te spelen. Ook staat in deze ruimte de knutselkast, de kinderen kunnen hier hun creativiteit tot uiting laten komen.

 

Buitenspelen

Wij vinden buitenspelen heel belangrijk. Er wordt overal in de wijk buiten gespeeld. Bij mooi weer zou het kunnen zijn dat we gelijk naar buiten gaan. We nemen dan eten, fruit en drinken mee en gaan gezellig picknicken. Op de deur hangt dan een briefje waar we zijn.

Inspectie rapport

Klachten registratie

Geschillen commissie

“Laat het kind, kind zijn”